Campo Viejon punaviinit tuotetaan Espanjan tunnetuimalla laatuviinialueella Riojassa. Campo Viejo viinien valmistus on sekoitus vanhoja isältä pojalle kulkeneita perinteitä sekä modernia teknologiaa. Tuloksena syntyy erittäin pehmeitä, keskitäyteläisiä viinejä, joissa on miellyttävän kypsä hedelmäisyys ja tammen tuoma hento paahteisuus. Campo Viejo kiinnittää erikoishuomion rypäleiden kypsyyteen runsaan hedelmäisyyden takaamiseksi.
Hedelmäisyyden ja pehmeytensä takia viinit ovat helppoja nauttia sellaisenaan, mutta ovat myös monipuolisia ruokaviinejä. Viinien miellyttävä hapokkuus ja sopiva alkoholipitoisuus tekevät viineistä tasapainoisia ja ovat siten helposti yhdistettävissä ruokaan.
Maailman modernein viinikellari
Campo Viejon viinitilaan kuuluu 400 aaria omia viinitarhoja. Köynnökset ovat yli 25 vuotta vanhoja ja lähinnä Tempranillo rypälettä. Köynnösrivit ovat tarkkaan jaoeteltuja ja ne monitoroidaan ja käsitellään erikseen kypsyyden mukaan. Omien tarhojen lisäksi Campo Viejo ostaa rypäleitä myös sopimusviljelijöiltä.
Campo Viejon viinikellari kantaa perustajansa Juan Alcortan nimeä. Kellarit ja viininvalmistamo sijaitsevat seitsemän metrin syvyydessä maan alla. Siellä kypsyy kaikkiaan 70 000 tynnyriä viiniä. Tila on täysin automatisoitu ja yksi moderneimmista maailmassa. Viinintekijänä toimii Elena Adell.