Mainos

Café Strindberg muuttaa uusiin tiloihin, terassi säilyy lähes ennallaan

Suositun Café Strindbergin toiminta jatkuu uusiutuvissa tiloissa Kämp Gallerian remontin takia.

Tänään julkistetun vuokrasopimuksen mukaan Strindberg siirtyy kokonaisuudessaan Pohjoisesplanadin puolelle osaksi Kämp Gallerian kokonaisuutta. Terassipaikkojen määrä ja sijainti pysyvät lähes ennallaan.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuun ratkaisuun ja yhteistyöhön vuokranantajan kanssa. Keittiömme tulee säilymään ennallaan ja yläkerran ruokaravintolasta on jatkossa entistä paremmat näkymät Espan suuntaan. Katutason kahvila terasseineen, samoin kuin kirjastobaari, tulevat jatkamaan toimintaansa uudistetuissa tiloissa, kertoo Strindbergin omistavan Royal Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Kasperi Saari .

Vuokranantaja Espagalleria on pahoillaan siitä, etteivät pystyneet julkistamaan Strindbergin uutta vuokrasopimusta aiemmin.

Tieto kahvilan sulkemisesta sai aikaan suuren kohun. Café Strindberg herätti monet suomalaiset, ministereistä ja ulkosuomalaisista lähtien taistelemaan kahvilan puolesta. Asiaan otti kantaa myös kaupunkitutkija Laura Kolbe, jonka mukaan Cafè Strindberg on merkittävä osa kaupunkikulttuuria.

- Muutostyöt ovat olleet tiedossa jo jonkin aikaa, mutta projektin tarkka aikataulu ja sen kokonaisvaikutukset eivät olleet aiemmin selvillä. Vuokralaisten julkistaminen oli mahdollista vasta kun kaikista yksityiskohdista päästiin sopimukseen, kertoo Espagallerian toimitusjohtaja Nora Immonen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.