BumtsiBum palaa! Legendaarinen tekijäjoukko kokoontuu vielä kerran yhteen

SuomiAreenassa nähdään tulevana kesänä jakso rakastettua BumtsiBumia yleisön edessä. 

Marco Bjurströmin juontaman legendaarisen BumtsiBum-viihdeohjelman lopettamisesta on kulunut kymmenen vuotta, ja sen kunniaksi ohjelman tekijäkaarti palaa yhteen tulevana kesänä.

Porissa 13.–17. heinäkuuta järjestettävässä SuomiAreenassa kuullaan paitsi erilaisia keskusteluja, myös ikivihreitä hittejä BumtsiBumin kootessa uudelleen rivinsä osana SuomiAreenan ohjelmistoa.

Marco Bjurström on DNA:n järjestämästä ohjelman kertaluontoisesta paluusta innoissaan.

– Tulee varmasti ihanaa, ja se tulee olemaan ainutlaatuinen hetki. Yleisössä on varmasti niitä, jotka ohjelmaa aikanaan katsoivat. BumtsiBum oli oman aikansa koko kansan yhdistävä ohjelma, Bjurströn tunnelmoi.

Historialliseen BumtsiBum-jaksoon osallistuvat Bjurströmin lisäksi ohjelman pianistit Esa Nieminen ja Tuomas ”Tumppu” Kesälä. Vain Seppo Hovi ei päässyt mukaan SuomiAreena-BumtsiBumiin.

Jakson artisteina Porissa nähdään Virve Rosti, Diandra, Veeti Kallio ja Gebardi-bilebändin laulaja Visa Luttinen

Marco Bjurström kertoo BumtsiBumin muiston seuraavan häntä edelleen lähes kaikkialle. 

– Helsingissä huomio on vähäisempää, mutta heti jos menen jossain muussa kaupungissa ravintolaan syömään tai kävelen vain kadulla ihmiset ottavat ohjelman heti esiin, Bjurström kuvailee.

– Naminamia huudetaan perään ja kysellään, milloin ohjelma tulee takaisin tai miksi se lopetettiin, hän nauraa.

DNA:n BumtsiBum! -show Porissa Raatihuoneen puistossa keskiviikkona 15. heinäkuuta kello 18.15-19.30. Show lähetetään suorana myös SuomiAreenaTV:ssä.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat