Mainos

Brittivakooja löydettiin alastomana lukitusta laukusta - Syynä seksileikit?

Lontoossa hämmästellään laukusta löytyneen brittivakoojan kohtaloa.

MI6-tiedustelupalvelun tehtävissä toimineen 31-vuotiaan Gareth Williamsin mädäntynyt ruumis löydettiin jo vuonna 2010, mutta miehen kuolemaan johtaneiden tapahtumien kulku on jäänyt epäselväksi.

Williamsin ruumis löytyi alastomana tämän kotoa riippulukolla suljetusta urheilulaukusta. Laukku oli kylpyammeessa.

Asiantuntijoiden mukaan mies oli saattanut lukita itse itsensä laukkuun, joskin tämä olisi vaatinut erityistä sorminäppäryyttä.

Asiantuntija William MacKay kertoi eilen tutkinnan yhteydessä yrittäneensä lukita itsensä vastaavanlaiseen laukkuun sata kertaa, mutta hän ei ollut kuitenkaan onnistunut.

Tästä huolimatta hän pitää mahdollisena, että Williams oli todellakin sulkenut itsensä laukkuun ilman ulkopuolisia tahoja.

- En menisi sanomaan, että hän ei olisi pystynyt lukitsemaan itseään laukkuun. Jotkut ihmiset kykenevät ihmeellisiin tekoihin ja Williams voi hyvinkin olla yksi tällainen tapaus, totesi MacKay.

Williamsin omaiset uskovat, että kuolinsyytä on pyritty peittelemään, mutta poliisin todisteiden mukaan ulkopuolisten tahojen osallisuudesta kuolemantapaukseen ei ole mitään todisteita.

Kyseessä miehen oma seksileikki?

Williamsin on epäilty lukinneen itsensä laukkuun osana seksileikkiä. Miehen tietokoneen mukaan hän oli käynyt seksisivustoilla, joissa esitetään mm. sidontaan ja ahtaisiin tiloihin liittyvää materiaalia.

Miehen asunnosta löytyi myös naisten vaatteita ja kenkiä, joiden kokonaisarvo oli 24 500 euroa.

MI6 oli huomannut vasta viikon jälkeen, että mies oli kateissa. Williamsin ruumis oli löydettäessä jo mädäntymistilassa, eikä kuolinsyytä pystytty määrittelemään.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.