Brittilaulajan kattohuoneisto tuhoutui tulipalossa

Massiivinen tulipalo runteli palkitun laulajattaren kattohuoneiston pahoin. Upeaan asuntoon oli upotettu rahaa useita miljoonia euroja.

Englantilaislaulatar Duffy joutui epäonnen kohteeksi pari viikkoa sitten, kun tähden Lontoon Kensingtonin arvoalueella sijainnut asunto tuhoutui tulipalossa. Jokaisen tyylikkäästä asumisesta kiinnostuneen kateelliseksi tekevä lukaali oli sisustettu todella upealla tavalla.

Vajaan 15 miljoonan euron arvoisessa asunnossa oli muun muassa valtava sisäuima-allas, kolme makuuhuonetta, pukeutumishuone, aamiaishuone, kasvihuone sekä upea kattoterassi Lontoon yli avautuvine näkymineen. Asunto oli sisustettu pääasiallisesti vaalein sävyin, ja laulajattaren kiistaton ylpeydenaihe oli olohuoneessa sijainnut massiivinen valkoinen piano.

Asunnon ilmastointiputkesta tullut savu huomattiin juuri kun tähti oli poistumassa asunnoltaan. Aluksi liekkejä ei osattu paikantaa, mutta lopulta paloa taltutettiin yli 60 palomiehen voimin kuuden tunnin ajan. Palomiesten mukaan asunto vaurioitui palossa pahoin.

Duffyn naapuri kertoi tähden olleen shokissa, mutta eläinrakas nainen ehti kuitenkin pelastaa koiransa sekä kissansa palavasta asunnosta. Palo vaati kuitenkin tähden toisen kissan hengen.

Teksti: Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja