Mainos

Bridal Awards 2010: Vuoden morsiuspukuliike

Mikä on Vuoden morsiuspukuliike 2010? Missä morsiuspukuliikkeessä on Suomen laajin valikoima ja paras palvelu? Kenelle on sydämen asia löytää jokaiselle morsiamelle juuri se oikea puku?

Äänestä Vuoden morsiuspukuliikettä ja voita liput . Suosikkiasi voit äänestää 1.7.–2.9.2010. Äänestäjien kesken arvotaan 10 kahden lipun pakettia.

Voittajat julkistetaan ja palkitaan messujen Bridal Awards -juhlanäytöksessä Helsingin Messukeskuksessa 15.10.2010.

Tutustu ehdokkaisiin:

LAVEM by Muotitalo Tyynelän myymälöistä, löytyy kansainvälinen morsiusparatiisi, jossa keskitytään asiakkaan haaveisiin ja niiden toteuttamiseen.

Fiancée on Turun vanhin morsiuspukujen erikoisliike, joka palvelee vanhalla ja arvokkaalla toimintaperiaatteella, huomioiden kuitenkin tämän päivän trendit ja tuulahdukset.

Stilissima on Töölössä sijaitseva morsius- ja iltapukumuodin erikoisliike, jonka valikoima koostuu kansainvälisten muotisuunnittelijoiden suunnittelemista luomuksista sekä trendikkäistä asusteista.

Niinatar on vuonna 2005 perustettu morsius- ja iltapukuliike, josta löytyvät morsiuspuvut, cocktailpuvut, tanssiaispuvut ja sulhasille miesten kaikki puvut.

Morsiusatelje´AS.Uniikki on morsiuspukujen ja juhla-asujen erikoisliike, joka vuokraa, valmistaa sekä myy valmiita juhla/morsiuspukuja.

Josefiina on morsiuspukujen erikoisliike, josta löytyy kaikki tarpeellinen hääpäivän pukeutumiseen: morsiuspuvut, hunnut, tiarat ja kengät.

Äänestys on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Artikkelin tarjoaa:Suomen Messut

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.