Brawn: Kotiin häntä koipien välissä

Brawn GP:n tallipäällikkö Ross Brawn myöntää tallinsa palanneen nöyrin mielin Silverstonen radalta Brackleyn tehtaalleen.

Alkukautta hallinnut Brawn-talli sai Britannian GP:stä vain Rubens Barrichellon kolmossijan ja Jenson Buttonin kuutossijan. Red Bull kavensi kaksoisvoittonsa myötä Brawnin johdon valmistajien MM-sarjassa 30,5 pisteeseen.

- Menemme häntä koipien välissä parin päivän ajan ja pohdimme sitten, mitä aiomme tehdä, Brawn vahvisti The Mirror -lehdelle.

Viileän kelin takia Brawn-autosta ei saatu parasta suorituskykyä irti Britannian GP:ssä.

- Kyseessä oli yhdistelmä siitä, että me alisuoritimme ja Red Bull oli erittäin vahva. On liian aikaista sanoa, onko heillä kokonaisuutena parempi auto. Oletamme, että heillä on ja panostamme sen takia vielä enemmän kuin olemme aiemmin tehneet, Brawn lupasi.

Brawn-talli on voittanut kuusi kauden kahdeksasta GP:stä.

- On tärkeää, ettemme unohda, mitä olemme saavuttaneet tähän mennessä tällä kaudella. Meillä on paljon fiksuja ihmisiä tallissa, joten olen varma, että me pystymme löytämään ratkaisun siihen, miten vastaamme tilanteeseen. Meidän täytyy tehdä comeback ja tähdätä kaikkien loppujen kisojen voittamiseen, tallipäällikkö linjasi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat