Brandolta jäi miljoonaomaisuus

Marlon Brandon kuolinpesän arvoksi on laskettu yllättäen kaikkiaan 21,6 miljoonaa dollaria. Brando määräsi elokuussa 2002 laatimassaan testamentissa, miten hänen omaisuutensa tulee jakaa.

Brandon testamentti nostatti uusia kysymyksiä hänen perhesiteistään, sillä hän ei jättänyt mitään adoptoidulle tyttärelleen eikä orvoksi jääneelle tyttärenpojalleen, mutta sen sijaan paljasti kahden aiemmin tuntemattoman, Tahitilla asuvan lapsensa nimet. Brandolla on kymmenen elossa olevaa jälkeläistä.

Brandon testamentti paljastaa, ettei Brando ollutkaan rutiköyhä ja veloissa, kuten jotkut huhut väittivät. Kuolinpesään kuuluu Los Angelesissa sijaitseva kartano, joka on kymmenen miljoonan dollarin arvoinen, sekä Brandon piilopaikka Tahitilla.

Brando on määrännyt, että koko hänen omaisuudestaan perustetaan elatusrahasto hänen jälkeläisilleen. Omaisuuden tarkempaa jakoa ei ole paljastettu, sillä rahastot ovat Kalifornian lain mukaan salaisia.

Perinnönjaossa ei Brandon asianajajan mukaan ollut suurempia yllätyksiä. Asianajaja epäilee kuitenkin, ettei testamentti ole kaikkien perillisten mieleen.

Lue myös:

    Uusimmat