Brando, Caan ja Duvall Kummisetä-videopelissä

Kummisetä julkaistaan nyt myös videopelinä. Vito Corleonen roolistaan hyvin muistettu Marlon Brando ehti ennen kuolemaansa luvata äänensä ja hahmonsa videopeliin, ja nyt pelihankkeeseen ovat pestautuneet myös James Caan ja Robert Duvall.

Electronic Arts -firman luoma videopeli nimeltä The Godfather julkaistaan 10. helmikuuta. Koska kyseessä on mafiaseikkailu, pelin ainoa oikea julkaisupaikka on New Yorkin Little Italy.

Peli ottaa sen kehittäjien mukaan vaikutteita yhtä lailla sekä Kummisetä-elokuvista että tarinan alkuperäislähteestä, Mario Puzon romaanista.

-Tässä pelissä kaiken a ja o on autenttisuus. Caan ja Duvall olivat mukana ensimmäisessä Kummisetä-filmissä, eikä heitä voi korvata kukaan muu, linjasi videopelin apulaistuottaja David DeMartini.

Kummisetä-videopelissä pelaajat voivat luoda oman gangsterihahmonsa, jota he sitten yrittävät luotsata ylöspäin Cosa Nostran hierarkiassa.

Pelin miljööksi on valittu vuosien 1945-1955 New York.

Myös veteraanibändit ymmärtävät virtuaalielämän merkityksen. Beastie Boys -raptrio löytyy palloilemasta nimittäin oman musiikkinsa tahdissa uudessa NBA Streets 3 -pelissä.

Lue myös:

    Uusimmat