Mainos

Bradin toinen ura

Suunnitteleeko Brad Pitt uranvaihdosta? Näyttelijä on kunnostautunut auttamalla hirmumyrsky Katrinan uhreja New Orleansissa ja suunnittelee nyt luksushotellia.

Jos haluat nähdä näyttelijä Brad Pittin valkokankaalla, pidä kiirettä. Saattaa käydä niin, että hurmuri luopuu leffoista ja keskittyy todelliseen intohimoonsa, arkkitehtuuriin.

Brad perusti Make It Right -säätiön vuonna 2006 tarkoituksenaan auttaa hurrikaani Katrinan tuhoaman New Orleansin jälleenrakentamisessa. Säätiön tavoitteena oli rahoittaa ja rakentaa kaupunkiin 150 uutta kotia myrskyssä talonsa menettäneille. Näyttelijä on lahjoittanut projektille viisi miljoonaa dollaria.

Aiemmin Brad työskenteli ympäristöjärjestö Global Green USA:n kanssa, joka on rakentanut asuntoja tulva-alueelle. Nyt mies on lyöttäytynyt yhteen kolmentoista arkkitehdin kanssa, joiden on tarkoitus tehdä uusista taloista entistä turvallisempia mahdollisten uusien tulvien varalta. Turvallisuuden ja huokeuden lisäksi taloissa kiinnitetään erityistä huomiota niiden kauneuteen. Tämän vuoden maaliskuussa Brad sai kutsun Washingtoniin keskustelemaan New Orleansin kohtalosta presidentti Barack Obaman kanssa.

Kamunsa Frank Gehryn projekteissa ja hirmumyrskyn runteleman New Orleansin uudelleenrakentamisessa oppia kerännyt tähti suunnittelee nyt parhaillaan työryhmänsä kanssa ekoluksushotellia Dubaihin. Kunpa joku tajuaisi tarjota Bradille hommia Suomesta…

Kuva: AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.