Bottas: Verstappenin voitto huono juttu Williamsille

Williamsin Valtteri Bottas antoi onnittelut Max Verstappenille tämän uran avausvoitosta, mutta ei hehkuttanut sen enempää nuoren hollantilaisen suoritusta.

Red Bull -talliin nostettu Verstappen teki ällistyttävän tempun uudella autollaan, kun hän piti koko muun porukan takanaan sunnuntaina ajetussa Espanjan F1-osakilpailussa.

- Onnittelut hänelle, se on hieno suoritus, mutta ei se mua auta. Meille se oli huono sinänsä, että kilpailemme Red Bullin kanssa pisteistä ja ne saivat nyt enemmän pisteitä, Bottas sanoi MTV Sportille.

- Hyvä hänelle (Verstappenille), mutta ei se muuten mua hirveästi hetkauta, viidenneksi ajanut Bottas lisäsi.

Bottas ajoi suuren osan kilpailusta yksinään viidennellä sijalla ilman uhkaajia. Bottas oli tyytyväinen suoritukseensa, vaikka Williams ei ollut terävimmillään Barcelonan radalla.

- Onneksi saatiin jonkinlaisia pisteitä. Eihän meillä vauhti riittänyt, mutta siinä oli vähän tapahtumaa ensimmäisellä kierroksella ja se jeesasi meitä vähän, Bottas viittasi Mercedeksen Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin kolarointiin kisan alussa.

- Oma suoritus oli hyvä, ei ollut mitään virheitä.

Mitä Bottas odottaa kahden viikon kuluttua ajettavasta Monacon GP:stä? Bottas antaa mm. tähän vastauksen jutun yläpuolella olevalla videolla.

Lue myös:

    Uusimmat