Bottas ihmetteli levotonta autoa – ”Lewis löysi paremmat säädöt”

Valtteri Bottaksella oli ennen formula ykkösten Kanadan GP:n aika-ajoja tunne, että lauantaista olisi saatavissa irti enemmän kuin mitä lopputulos osoitti.

MAINOS

Kanadan F1-viikonloppu C Morella!

Sunnuntai: Kanadan GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Bottas ei onnistunut maanmiehensä Kimi Räikkösen tavoin vetämään kania hatusta viimeisellä aika-ajovedollaan. Suomalaiset jäivät ruutuihin kolme ja neljä, kun Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton ja Räikkösen tiimitoveri Sebastian Vettel rykäisivät eturiviin hirmuajoilla.

Bottas oli lopulta seitsemän sadasosaa Räikköstä edellä, mutta matkaa Hamiltonin tekemään rataennätykseen 1.11,459 jäi kokonaiset seitsemän kymmenystä. Mercedes-kuskin mukaan auto tuntui aika-ajojen aluksi koko ajan paremmalta.

– Sitten kun piti löytää niitä viimeisiä kymmenyksiä ja sadasosia, niin ei vain saanut kierrosta nappiin. Oli vähän levoton auto. Ja sitten kun yritti viedä sitä rajoilla, tuli pikku virheitä siellä sun täällä, Bottas harmitteli C Morelle.

– Ei ollut helppo auto ajaa, ja jotenkin Lewis löysi ehkä vähän paremmat säädöt ja vähän enemmän luottamusta autoon, Bottas myönsi.

Kisaan lähteminen kolmosruudusta ei kuitenkaan ole Montrealin kaltaisella vauhtiradalla mitenkään tekemätön paikka.

– Kisavauhti näytti eilen hyvältä, joten kyllä tässä taistellaan ihan mistä vain. Kuitenkin lähdetään kolmannesta ruudusta ja sieltä pystyy taistelemaan vielä voitosta, joten varmasti tulee mielenkiintoinen päivä, Bottas totesi.

Lue myös:

    Uusimmat