Bottaksen ja Räikkösen aika-ajosta jäi hampaankoloon – "Voi nopeasti laskea"

Suomalaiskuljettajilla oli täydet mahdollisuudet paalupaikkaan Espanjan F1-osakilpailun aika-ajossa lauantaina. Tätä mieltä ovat C Moren asiantuntijat Ossi Oikarinen ja Toni Vilander.

MAINOS

Espanjan F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Espanjan GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti!

Mercedeksen Valtteri Bottas ja Ferrarin Kimi Räikkönen eivät saaneet aikaiseksi täysin puhdasta kierrosta aika-ajon viimeisessä osiossa. Kaksikon tallikaverit Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel valtasivat eturivin paikat, ja Bottas ja Räikkönen joutuivat tyytymään sijoihin kolme ja neljä.

- Ensimmäisellä vedollaan Valtteri hävisi viimeisellä sektorilla Hamiltonille kolme ja puoli kymmenystä. Jos ero aika-ajon lopussa on kaksi kymmenystä, niin siitä voidaan nopeasti laskea, että kohdalleen osuessaan hänellä ei olisi ollut mitään ongelmaa lyödä Hamiltonia. Hän meni pikkaisen ylikovaa ulos viimeisestä shikaanista ja se maksoi liikaa, Oikarinen analysoi MTV3:n Paalupaikka-ohjelmassa.

Räikkönen valitteli aika-ajon jälkeen, ettei hän saanut ajettua täydellistä kierrosta päätösosiossa. Hän jäi lopulta vajaat kolme kymmenystä Hamiltonin paaluajasta.

- Kimin kierroksessa oli paljon hyvää, mutta muutama mutka ei mennyt niin kuin piti, ja sitä Kimi harmitteli. En sano, että se olisi ollut varma paaluaika, mutta Kimi olisi ollut korkeammalla tänään (ilman virheitä), Vilander kertoi.

Katso Paalupaikka-ohjelma kokonaisuudessaan jutun pääkuvan videolta!





Lue myös:

    Uusimmat