Ongelmat vaikuttivat Bottakseen – "Olisi voinut paremminkin mennä"

Valtteri Bottas koki takaiskun jo ennen Espanjan F1-osakilpailun aika-ajoa, kun hänen Mercedes-kilpuriinsa jouduttiin vaihtamaan vanha moottori.

MAINOS

Espanjan F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Espanjan GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti!

Moottorivaihdon vuoksi Bottas pystyi ajamaan vain seitsemän kierrosta aika-ajoa edeltäneissä harjoituksissa. Aika-ajossa Bottas kamppaili huippusijoituksista, mutta tallikaveri Lewis Hamilton ja Ferrarin Sebastian Vettel ennättivät nastolalaisen edelle eturivin paikkoihin.

- Ei vain jotenkin päässyt täydelliseen rytmiin. Auto oli vähän hankala ajettava, ja peräpää meinasi luistaa siellä sun täällä, Bottas totesi C Morelle.

- Sellainen aika-ajo tänään. Olisi se voinut paremminkin mennä, mutta toinen rivi on ihan ok, Mersu-pilotti jatkoi.

Bottas harmitteli sitä, että hänellä jäivät kierrokset vähiin lauantain harjoituksissa.

- Muut pääsivät sillä aikaa ajamaan ja saivat enemmän fiilistä. Sillä tavalla se oli huonompi juttu. Mutta isompi asia oli se, että jouduttiin vaihtamaan takaisin vanhaan moottoriin, joka oli jonkin verran huonompi. Ehkä siinäkin tuli vähän eroa, Bottas totesi.

Bottas starttaa samalla moottorilla myös sunnuntain kisaan. Toisaalta juuri kyseisen voimanlähteen vauhdittamana suomalainen ajoi F1-uransa avausvoiton kaksi viikkoa sitten Sotshissa.

- Koetetaan paikata jotenkin muuten, vaikka hyvällä lähdöllä, virnisti Bottas, joka starttasi Sotshissa niin ikään kolmosruudusta.

Katso Bottaksen haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta!





Lue myös:

    Uusimmat