Boheemin naisellinen Kristiina

Kristiina Brask suosii tummia värejä boheemein maustein. Välillä kauniilta Kristiinalta toivoisi kuitenkin repäisevämpiä vaatevalintoja. Onkohan tytön oma tyyli vielä hakusessa?

Mimmi mustissaan

Viimeisimmästä Idolsista tuttu Kristiina Brask täytti viime kesänä 18 vuotta. Syksyllä 2008 Kristiina esiintyi MTV3:n syysinfossa varsin naisellisessa ja upeassa mustassa vartalonmyötäisessä asussa (kuva vas). Kristiinan promokuviin on puolestaan haettu taianomaista henkeä. Mustaan satiiniunelmaan oli yhdistetty silinteri ja hento huivi (kuva oik.).

Edustusta arkena

Arkisemmissa tilaisuuksissa Kristiina esiintyy mielellään neuleissa. Viime aikoina laulajalla on nähty erityisesti murrettua vihreää. Hiukset ovat olleet suorina tai kiharoilla. Palestiinalaistyylinen huivi ja solmittu kaulakoru tuovat boheemia henkeä (kuva oik.).

Tylsää vai mielenkiintoista?

Keikoilla Kristiina on suosinut myös hyvin rentoa rock-meininkiä: farkut ja musta t-paita ovat varma valinta (kuva vas.). Kokonaisuus on kuitenkin artistille hieman liian tylsä. Lava on oikea paikka revitellä sellaisilla vaatteilla, joita arkena ei tulisi käytettyä.

Olisi mukavaa nähdä Kristiinan yllä joskus myös hänen levynsä promokuvien henkisiä vaatteita. Levyn kansikuviin Kristiina oli stailattu leikkisään tyyliin (kuva oik.).

Stylistin kädenjälkeä

Idolsin aikoihin stylisti Ida Jokikunnas puki esiintyjät ja suunnitteli muutenkin heidän lookkinsa. Kristiinan stailaus vaihteli kappaleittain. Näihin kokonaisuuksiin oli selkeästi haettu boheemia, mutta silti tyttömäistä lookkia.

Erityisesti vaalea rock-mekko ja söherökampaus pukivat Kristiinaa erinomaisesti (kuva vas.) Musta paita ja farkut -yhdistelmä oli stylistilta hieman tylsä valinta, mutta laulajan hiukset on suoristettu kauniisti (kuva oik.). Laitetut hiukset ja voimakas meikki loivat toimivan kontrastin rock-henkisten vaatteiden kanssa.

Tyttömäistä tyyliä

Kristiinalla nähtiin Idolsissa myös tyttömäisiä kokonaisuuksia. Kokonaisuudet olivat ihan mukavia, mutta värit olivat lavalle aavistuksen vaisuja. Valkoinen irtonainen puolihiha ja lantiovyö olivat erikoisia asustevalintoja (kuva vas.).

Rönsyileviä vaatevalintoja

Aivan Idolsin alkuaikoina Kristiinan tyyli oli hieman rauhaton. Kokonaisuudessa oli aivan liikaa kaikkea: voimakas vyö, suuri koru, kiharat hiukset. Näihin aikoihin verrattuna Kristiinan tyyli on selkiintynyt ja aikuistunut.

Teksti: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Lehtikuva, HMC, www.kristiinabrask.com

Lue myös:

    Uusimmat