Blues-luotsi Matikainen viskasi humalaisen häirikön pukukopista

Ässien kotiottelussa jääkiekon SM-liigassa tapahtui viime lauantaina uhkaava välikohtaus, kun porilaiskatsoja tunkeutui pelin päätyttyä Bluesin pukukoppiin.

- Humalainen mies tuli pelin jälkeen pyörimään pukukoppiimme, ja lopulta jouduin poistamaan hänet sieltä niskavilloista kiinni pitäen, Bluesin päävalmentaja Petri Matikainen selvitti maanantaina MTV3:lle.

- Asia on puolestani käsitelty, mutta eihän tällaista saisi tapahtua. Nyt minun päälleni käytiin vain sanallisesti, mutta vastaavat tilanteet voisivat muodostua hyvinkin vaarallisiksi.

Matikainen kertoi saaneensa jo lauantai-iltana Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäeltä tekstiviestin, jossa porilaisseuran pomo pyysi välikohtausta anteeksi MTV3:lle Hirsimäki ei kuitenkaan osannut maanantaina kommentoida tapausta sen tarkemmin.

- Olen ollut koko päivän reissussa, enkä ole kuullut tällaisesta asiasta mitään. Sähköpostejakin pääsen lukemaan vasta huomenna aamulla, auton ratista tavoitettu Hirsimäki sanoi.

- Jos tällaista on kuitenkin tapahtunut, niin se on täysin asiaan kuulumatonta. Meidän pitää käydä järjestyksenvalvojien kanssa vakavahenkinen keskustelu, sillä ei katsojilla ole mitään asiaa pukukoppikäytävälle.

Teksti: Mikkomatti Aro

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja