Mainos

Blogihelmiä: Tältä näyttävät syksyn juhla-asut

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Villasukkaa pukkaa

Blogisti on hurahtanut kutomiseen:

"Villasukkien kutomiseen hurahtaminen ei ole oikeastaan hullumpaa.. Jalat pysyvät takuulämpimänä ja joskus saattaa ansaita muutaman lisäeuron uusiin lankaostoksiin kun joku haluaa ostaa sukat."

Stilissima

Muotiblogissa esitellään syksyn uutuusmalleja:

"Tämä vaaleanpunainen kaunotar sopisi upeasti vaikkapa RUKin kurssijuhlien tanssiaisiin tänä kesänä, tai vanhojentansseihin tai vaikkapa kaasolle - mikä ettei myös morsiamelle, jos vaaleanpunaista pukua halajaa."

Kuudes aisti

Blogistin mielestä jonkun loppuminen on aina uusi mahdollisuus:

"Entäs sitten parisuhteen loppu? Hieno mahdollisuus sekin. Tosin moni ei jostain syystä näe sitä mahdollisuutena. Liekö syynä se, että kaksi ihmistä parisuhteessa ovat kuin kaksi silkkitoukkaa jotka ovat kutoneet yhteistä koteloa, mutta sitten ne repäistään toisistaan irti. Auts, ei ihme, että suhteen loppu voi olla kivulias ja voi viedä aikaa kasata itsensä taas ehjäksi paketiksi. Mutta hieno mahdollisuus tämä silti on. Sillä taas on syntynyt tyhjiö. Ja jotain mahtavaa voi kutsua tilalle."

Lemmikkipuisto

Omistajien loma lähestyy ja koirat lähtevät hoitoon:

"Nyt eletään jännittäviä aikoja. Isännän ja emännän lähes kuukauden mittainen lomamatka lähestyy. Huomenna Ringo lähtee siis yli kuukauden mittaiselle hoitoreissulle Debbien jäädessä Tuija-mummon ja Papa Hesekielin hellään hoitoon. Saapa nähdä pärjääkö Ringo hoidossaan. Jos ei, on hänkin tervetullut Tuijan ja Hessun seuraan. Hessu itse asiassa olikin jo huolissaan kun kuuli että Ringo menee muualle."

Lukupiiri

Maarit luki Merete Mazzarellan Matkalla puoleen hintaan -kirjan:

"Mazzarellan mukaan ihminen ei ole niin vanha kuin hän tuntee olevansa, vaan niin vanha, kuin yhteiskunta on päättänyt. Ei siis ole ihme, että nykyajan vanhus kätkee negatiiviset tunteensa vakan alle ja väittää mielellään itseään kiireiseksi, vaikka ei sitä olisikaan. Tehokkuusyhteiskunnassa on noloa olla vain, vaikka olisi eläkkeellä."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.