Blogihelmiä: Poltin kirjoitelmani itseinhon puuskassa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Viiden tähden parantola

Blogisti on voittanut kirjoitusongelmansa.

"Voitin monen vuoden writer's blockin kirjoituskurssin avulla. Kirjoitin hammasta purren työpaikalla, ruokatauoilla. Kirjoitin, koska oli pakko saada aikaiseksi jotain. Kaikki vanhat tekstit olin polttanut itseinhon puuskassa, ei ollut mitään mihin nojautua."

Lukupiiri

Viikon lukuhelmenä on Henna Helmi HeinosenVeljen vaimo.

"Olin odottanut kirjan olevan kevyttä hömppää ja harmitonta viihdettä, mutta sivuilta pamahtikin vastaan melankolinen suomalaismaisema. Veljen vaimo kertoo tarinan Marjasta, joka herää tuoreen, mutta liki tuntemattoman aviomiehensä vierestä vieraasta rintamamiestalosta. Marja haluaisi lähteä karkuun, mutta ei kuitenkaan tee niin."

Kissanelämää

Viiru-kissa pohtii, miksi alkaa isona.

"Olen joutunut viime päivinä katsomaan itseäni peilistä. On ollut itsetutkiskelun paikka. Olenko saanut elämässäni aikaan vielä mitään? Olen lukenut, että kissojen elämä on niin lyhyt, että olen jo ihmisten vuosissa lähes täysi-ikäinen. Mies parhaassa iässä siis ja maaliskuu lähestyy. Vihdoin keksin mikä minusta tulee isona. Olen päättänyt ryhtyä supersankariksi. Autan kaikkia hätää kärsiviä. Mikään tehtävä ei ole minulle liian mitätön. "

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja