Mainos

Blogihelmiä: Näin koristelet hääpaikan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Dubaduu

Aikuinen nainen pohtii, mitä sai aikaan vuorotteluvapaallaan.

"3 kuukauden vapaa on ohitse, ja on tavoitteiden arvioinnin paikka.

1. Painon pudottaminen (67,1 kg tänään) - tavoitteena 63 kg! Tulos: vuorotteluvapaa ei pudota painoa grammaakaan, päin vastoin siskot, päin vastoin…!!"

Kavioliitossa russin kanssa

Ponin omistaja pääsi shoppailun makuun.

"Otin ja piipahdin Kotkassa. Menomatkalla piti totta kai käydä Horzella etsimässä ponille tuliaisia jo etukäteen. Mukaan tarttui yhtä ja toista, kaikki totta kai pelkästään tarpeeseen. Ensinnäkin meidän neopreeniputsit oli liian isot, ne pyörii jaloissa ja häiritsee hänen majesteettiaan. Nyt löysin sitten kumiputsit TARROILLA kokoa XS ja nehän tarttuivat mukaan."

Rakkaudella sinun

Hääblogisti kertoo, kuinka hääpaikan voi koristella.

"Somisteena voi käyttää mitä vaan. Kaikki luonnon materiaalit ovat tietysti edullisia vaihtoehtoja, kuten kävyt, kivet, eri puiden oksat ja lehdet. Mutta myös sammal on oiva keksintö esim. pöytiin ajamaan kukka-asetelman aseman. Ei pidä toki unohtaa pihlajaa, joka alkaa pikkuhiljaa kukkimaan. Sen oksat tuovat juhlaan syystunnelmaa parhaimmillaan."

Rakkautta ja piikkilankaa

Löytöjä voi tehdä yllättävistä paikoista.

"Jokunen vuosi sitten Tiimari oli tämän pikkutytön toivekauppa. Sieltä sai kimalleliimaa, samettitarroja, tuoksukyniä ja kaikkea muuta ihanaa tilpehööriä. Satuin eilen kävelemään Tiimarin ohi ja poikkesin sisään, koska ikkunassa luki ”-80%”. Siis -80%, mitä ihmettä!? En ole varma, ovatko kiinnostuksen kohteet vaihtuneet vai lieneekö tuotevalikoima muuttunut, sillä silmiini pisti tuo valtaisa (lähes ilmainen) sisustustuotteiden valikoima."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaisten matka on edennyt paratiisiin - Bora Boralle.

"Niinpä lupasin itselleni, että jonakin päivänä tulen vielä uimaan tuossa upeassa laguunissa. Se päivä koitti pikemmin kuin osasin arvatakaan, kun livuimme leppoisan viiden tunnin purjehduksen päätteeksi Bora Boraa ympäröivän riutan suojaan."

Lukupiiri

Maarit luki Axel Madsenin Coco Chanel -kirjan.

"Toisin kuin elokuvat, Coco Chanel -kirja kertoo myös suunnittelijan aikuisuudesta ja vanhenemisesta, kahnauksista ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja yksityiselämän kiemuroista. Paljastavista seikoista huolimatta olisin kaivannut kirjaan enemmän lihaa luiden päälle. Jossakin vaiheessa tuntui, että kirja oli yhtä nimiviidakkoa, ja itse asia eli Coco jäi taka-alalle."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.