Blogihelmiä: Kun katkera mies jankuttaa ja haukkuu

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Sinkkublogisti miettii, miksei mies ymmärrä sanaa "ei".

"Tein jo yli kaksi kuukautta sitten selväksi eräälle miehelle (jonka pelkäsin tulevan liian läheiseksi), etten halua suhdetta tai seurustella hänen kanssaan. Ajattelin sanoa sen hyvissä ajoin, ennen kuin juttu ehti mennä pidemmälle.

Ollemme puhuneet niitä näitä pitkään. Meidän piti kerran nähdäkin, mutta peruutin menon. Pyysin monta kertaa anteeksi ja yritin nöyristellä, että jäi nyt väliin kaljottelu. Mutta tämä mies päätti ottaa peruuttamisen silmätikukseen. Mainitsi asiasta joka välissä, kunnes viimein kysyin, kauanko hän oikein aikoo jatkaa jankuttamistaan. "Ei tarvitse välttämättä edes anteeksi pyytää, mutta pitää tajuta, et noin ei vaan voi tehdä kenellekään. Kun en tiedä, ootko sisäistäny asiaa ihan kunnolla vielä" Que? Tuo on särähti minun korvaan halveksuvalta kommentilta ja ensimmäistä kertaa jyrähdin.

Annoin asian taas vain olla, kunnes toissa päivänä tapahtui kummia. Sain viestin, jossa luki vaan "L*tka"."

Sopivassa suhteessa

Ellin mukaan puoliso jaksaa aina vain yllättää, myös pitkässä parisuhteessa.

"Ja eipä olisi mieheni uskonut, että viettää juhannuspäivän illan ja alkuyön pikkuvaimon kanssa kalassa. Olin kyllä kertonut, että olen aikamoinen kalanainen joka ei vähästä säikähdä. Mies kysyi, että laitanko itse madon koukkuun ja otanko kalan siitä pois. No totta h*lvetissä laitan ja otan! Ja kun laittaa kaksi kerrosta päällyslakkaa, niin punaiset kyntenikin pysyvät kauniina räpeltämisestä huolimatta. Kynnet pitää aina olla huoliteltuna. No mutta, saalis oli ahventen osalta vähän heikonlainen, mutta ei se menoa haitannut."

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja