Blackjack: Yhdistetyn seitsemäs sija täydensi Suomen pettymysten päivän – Eric Frenzelille uran 20. arvokisamitali

Hirvonen ja Herola tyytymättömiä kisaansa –"Paskahan se oli, turha selitellä" 2:27
Videolla Ilkka Herola ja Eero Hirvonen kommentoivat suorasanaisesti kisaansa.

Suomi oli jo menettänyt mitalisaumansa mäkiosuudella Seefeldin hiihtolajien MM-kilpailujen yhdistetyn parikilpailussa. Suomen kaksikko Eero Hirvonen ja Ilkka Herola lähtivät hiihto-osuudelle kahdeksantena kaksi ja puoli minuuttia jäljessä kärkeä. Kaksikko oli lopulta seitsemäs.

Suomen parivaljakon ero kärkeen pysyi lähes samana matkan puoliväliin saakka. Se onnistui ainoastaan nipistämään eroa kymmenellä sekunnilla. Matkaa viitossijaan oli puolessavälissä puolisen minuuttia. 

Maaliin tullessa Suomi oli onnistunut ohittamaan matkan loppupuolella romahtaneen Puolan. Kilpailun voitti Saksa, Norja otti hopeaa ja Itävalta pronssia. Saksan Eric Frenzel otti kilpailussa uran 20. arvokisamitalin.

Seitsemäs sija oli Suomelle sunnuntain kilpailuissa kolmas.  Maastohiihdon parisprinteissä miehet sekä naiset olivat seitsemänsiä. Kolme seitsemättä sijaa tuo yhteenlaskettuna korttipeleistä tutun käsitteen, Blackjackin.

Sunnuntaina on vielä vuorossa mäkihypyn joukkuekilpailu. Maanantaina Seefeldissä vietetään välipäivää ja kilpailut jatkuvat tiistaina.

Lue myös:

    Uusimmat