Black Sabbath jälleen kiertueelle?

Spekulaatiot legendaarisen Black Sabbath -yhtyeen lähtemisestä jälleen tien päälle ovat velloneet jo pitkään epämääräisinä. Nyt myös kitaristi Tony Iommi on ottanut asiaan kantaa.

- Kaikki ovat puhuneet minulle siitä, mutta mitään ei ole kirjoitettu kiveen. Idea on hyvin alkutekijöissään, joten pitää katsoa, mitä tapahtuu, hän kertoo Billboard-lehdessä.

Huhu sai alkunsa, kun SharonOsbourne vihjasi aikaisemmin tänä vuonna Sabbath-rundin mahdollisuudesta vuodelle 2008. Lisää vettä myllyyn saatiin, kun Sharon kertoi keskustelevansa bändin jäsenten kanssa aiheesta ehdottomasti.

Mikäli kiertue toteutuu, Iommi haluaisi esitellä samalla faneille myös jotain uutta materiaalia. Bändiltä ei olla kuultu uutta materiaalia sitten vuoden 1998 Renunion-livealbumin, jolle bändi teki pari uutta kappaletta. Viimeisintä albumia metsästettäessä pitää palata aina vuoteen 1978.

- Olen jo pitkään sanonut, että meidän olisi pitänyt tehdä uusi albumi jo aikaa sitten. Levyn tekeminen olisi erittäin hauskaa, mutta - jälleen kerran - millä ajalla? En ole kirjoittanut Ozzyn kanssa mitään niin pitkään aikaan, että on mahdotonta ennustaa, kuinka kauan siinä menisi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat