Mainos

Binky-palvelussa kukaan ei huomaa julkaisujasi – auttaa some-riippuvaisia

Binky on sosiaalisen median palvelu, joka antaa some-riippuvaisille tekemistä. Palvelussa tehdyt päivitykset eivät näy muille käyttäjille mitenkään.

Sovelluskehittäjä Dan Kurtz kehitti Binky-palvelun huomattuaan oman sosiaalisen median noidankehänsä – selattuaan läpi päivitykset Facebookissa, hän sulki palvelun ja tajusi, että ei muistanut mitään näkemäänsä.

Siksi hän päätti kehittää sosiaalisen median palvelun, jossa tyhjänpäiväisiltä tuntuvat päivitykset korvataan vielä yhdentekevämmillä päivityksillä. Tämä tuntui hänestä yhtä kiinnostavalta sisällöltä.

Kun Binkyn lataa sovelluskaupasta ja asentaa mobiililaitteelle, ei palvelu vaadi kirjautumaan tai edes luomaan käyttäjätiliä. Binky käynnistetään ja se on täytetty valmiiksi täysin satunnaisilla sisällöllä – sen syöte on vain tekijänoikeuksista vapaita kuvia ruoasta, eläimistä ja kaikesta muusta, joka ei loukkaa ketään.

Syötteen kuvia voi merkitä suosikeiksi, jakaa ja kommentoida, mutta sillä ei ole mitään vaikutusta mihinkään. Yksikään käyttäjä ei koskaan näe, mitä muut käyttäjät tekevät palvelussa.

Joku saattaakin miettiä, onko Binky itseasiassa vain käytännön vitsi. Binky toimiikin tavallaan some-tuttina niille, jotka tarvitsevat jotain tekemistä sosiaalisen median vieroitusoireiden iskiessä. Palvelusta ei tosin ole hyötyä niille, jotka tarvitsevat sosiaalista mediaa mainostamiseen tai yhteiskunnallisten asioiden esille nostamiseen.

Toistaiseksi Binky on saatavilla vain iOS-laitteille Applen sovelluskaupasta.

Lähde: Forbes


***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.