Billy Bob Thornton ex-vaimostaan: En ollut Angelina Jolien arvoinen!

Billy Bob Thornton kertoo mokanneensa avioliittonsa Angelina Jolien kanssa, koska ei uskonut olevansa hänen arvoinen.

Oscarillakin palkittu näyttelijä-ohjaaja Billy Bob Thornton, 56, oli naimisissa Angelina Jolien, 36, kanssa vuosina 2000–2003. Mies paljasti amerikkalaisessa televisio-ohjelmassa Nightline, kuinka näyttelijäkaunotar sai hänet tuntemaan itsensä rumaksi hirviöksi.

– Minusta tuntui jossain vaiheessa, että Angie oli ehdottomasti liian hyvä minulle. Jos uskot jonkun olevan liian hyvä sinulle, tulet pilaamaan sen. Ajattelin olevani vähän kuin Quasimodo tai Oopperan kummitus piileskelemässä katakombeissa. Ja kun olin hänen kanssaan, tuo tunne oli huipussaan, Thornton sanoo.

– Mokasin avioliittoni. Kun olet parisuhteessa, ketkä tahansa kaksi julkkista tai ketä tahansa, tiedäthän, mielestäni se luo paljon paineita. Tuohon aikaan kun minä ja Angie menimme naimisiin, minä olin häntä tunnetumpi ja sitten hänestä tuli suuri tähti. Tällaiset suhteet ovat vaikeita. Ihmiset ovat jopa sanoneet, että en ansaitse olla hänen kanssaan, Thornton kertoo.

Vaikka Jolie on onnellinen nykyisen sulhasensa Brad Pittin kanssa, jonka kanssa tähdellä on myös kuusi lasta, Thornton kertoo heidän säilyneen hyvinä ystävinä.

– Olemme hyviä ystäviä ja tulemme aina olemaankin. Olen ylpeä hänen tavastaan perustaa perhe. Hän on hyvä Bradille ja Brad on hyvä hänelle. Tuen heitä sataprosenttisesti. Angie on pikkutyttö, nainen, teini ja kummitus samassa paketissa, Thornton kuvailee uudessa kirjassaan.

Todistaakseen läheiset välinsä Jolie kirjoitti saatesanansa ex-miehensä kirjaan.

– Hänellä on ainutkertainen äly ja hän saa sinut nauramaan, kunnes poskiisi sattuu. Hänen seurassaan on kuin olisi hullun matemaatikon kanssa. Hän laskee ja toistaa jatkuvasti. Jotkut ihmiset elävät koko elämänsä hiljentäen äänet päästään. Hän ei pysty. Ja minä, kuten kaikki muut, jotka hänet hyvin tuntevat, rakastamme häntä sen tähden, Jolie kirjoitti.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja