Big Brother -kilpailija sai tuomion hyväksikäytöstä

Big Brotherissa viime syksynä kisannut Mika on tuomittu naiskilpailijan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän riisui kanssakilpailijansa Sorellan housuja ja kosketteli tätä.

Mika on tuomittu Sorellan seksuaalisesta hyväksikäytöstä sakkoihin. Tuomion tuoneet tapahtumat juontavat juurensa viime vuoden syyskuuhun, jolloin BB-talossa vietettiin alkoholinhuuruisia juhlia.

Kuukauden päivät BB-talossa ollut Mika päätyi juhlien jälkeen sänkyyn halailemaan Sorellan kanssa. Sorella oli ollut talossa viisi päivää.

Kun nainen nukahti, mies jatkoi käräjäoikeuden mukaan koskettelua. Hän riisui naiskilpailijalta housuja ja veti peittoa molempien päälle.

Espoon käräjäoikeus langetti Mikalle seksuaalisesta hyväksikäytöstä 75 päiväsakkoa, josta tulee maksettavaa 675 euroa. Lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan uhrille aiheutuneet 200 euron oikeudenkäyntikulut.

Tuomittu kiisti syyllisyytensä

Oikeuden mukaan mies alisti teollaan naisen tämän seksuaalista itsemääräämisoikeutta loukkaavaan tekoon. Oikeus totesi, ettei sikeästi nukkuva nainen pysty ilmaisemaan itse omaa tahtoaan.

Syytetty kiisti syyllisyytensä. Helsinkiläinen katsoi, ettei kilpasisar ollut avuttomassa tilassa tai kyvytön puolustautumaan. Mies vetosi siihen, että kumppani oli ollut illan aikana itse aloitteellinen, ja kaksikko siirtyi sänkyyn yhteisestä sopimuksesta.

Sopimatonta koskettelua ei Mikan mukaan tapahtunut, kun Sorella oli nukahtanut. Syytetty kertoi nukahtaneensa myös itse ennen tuottajalta tullutta kutsua päiväkirjahuoneeseen. Tästä käräjäoikeus ei ollut samaa mieltä.

Käräjäoikeuden mielestä tallenteesta kävi selvästi ilmi, että mies huomasi naisen nukkuvan. Nainen heräsi hetkeksi, kun mies töni häntä ja piti nenästä kiinni. Nainen kuitenkin käänsi kylkeä ja nukahti uudelleen. Pian tämän jälkeen alkoi housujen riisuminen.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja