Bertie-koira hurmaa jälleen Instagramissa: Pallero kuin Karhuherra Paddington!

8:37

Jos Karhuherra Paddington oli suosikkipiirrettysi, tulet rakastamaan Bertie-koiraa. Omistaja puki somejulkkikseksi nousseen palleron animaatiokarhun punaiseen lakkiin ja siniseen takkiin.

Yllä olevalla videolla keskustellaan lemmikin adoptoinnista.

Bertram-koiralle julkisuus on tuttu juttu. Karvapalleron bertiebertthepom -Instagram-tilillä on yli 200 000 seuraajaa, ja sen videot ja kuvat keräävät parhaimmillaan kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Nyt tämä pieni pomeranian on hurmannut jälleen uudella kuvallaan, kertoo Abcnews.go.com-sivusto

Omistaja Kathy Grayson päätti pukea karvaturrin halloweenasuun, vaikka vuoden kammottavimpaan juhlaan onkin vielä aikaa.

Bertramin tosin on kaikkea muuta kuin kammottava, sillä Kathy puki palleron Karhuherra Paddingtonin asuun. Koiralla on yllään punainen hattu ja sininen takki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitys on kerännyt yli 68 0000 tykkäystä.

Yllättäen somejulkkiseksi

Kathy adoptoi Bertien noin neljä vuotta sitten. Hän löysi palleron eläinten Petfinder-adoptiosivustolta. Kasvattaja halusi luopua Bertramista, koska se oli liian iso.

Bertiesta tuli pian kuuluisa, kun monet ihastuivat söpöön karvaturriin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tahdoin vain koiran, ja hänestä kasvoi kunnon huippumalli. Halusin jakaa hänen iloisuuttaan muillekin, Kathy kertoi Good Morning America -ohjelmalle.

Bertie viettää päivisin aikaa Kathyn The Hole -taidegalleriassa New Yorkissa ja osallistuu näyttelyiden avajaisiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja