Mainos

Belgialaislehti: Lentokenttäiskun kolmas terroristi tunnistettu ja pidätetty

Brysselin lentokenttäiskun kolmas terroristi on tunnistettu ja pidätettynä, kirjoittaa belgialainen Le Soir -lehti. Lehden mukaan kyseessä on Faisal Cheffou, joka pidätettiin toissa päivänä Brysselissä.

Lentokentän kolmatta terroristia on etsitty tiistain iskusta lähtien. Hattupäinen mies näkyy valvontakameran kuvassa valkoiseen takkiin pukeutuneena. Lehden mukaan miehen tunnisti taksinkuljettaja, joka vei kolme terroristia kentälle.

Kaksi miehistä räjäytti itsensä kentällä, mutta kolmas pakeni.

Viranomaiset eivät ole vahvistaneet lehden tietoja, mutta poliisi vahvisti eilen, että Faisal C. -niminen mies on pidätettyjen joukossa.

Lehden poliisilähteiden mukaan Cheffouta on seurattu pitkään ja hänen epäillään yrittäneen rekrytoida uusia terroristeja paperittomien maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden keskuudessa. 

Belgian valtionsyyttäjä on nostanut syytteitä terrorismirikoksista toissa päivänä pidätettyä miestä vastaan. Syyttäjä käytti epäillystä nimeä Faisal C. Häntä syytetään osallistumisesta terroristiryhmään, terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja murhan yrityksestä.
Syytetty on yksi kuudesta henkilöstä, jotka pidätettiin Brysselissä toissapäivänä.

0:31


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.