BB-Nikon outo avautuminen irc-galleriassa: Tajuan, miten tyhmä olen ollut

Viime kauden puhutuin BB-asukas Niko Saarinen avautuu julkisuudesta ja sen kiroista irc-galleriassa.

Värikäs Niko on pysynyt julkisuudessa Big Brotherin jälkeen kohuillaan ja tempauksillaan. Nyt mies on sitä mieltä, ettei julkisuus olekaan ollut niin hyvä asia.

– Olen vuoden verran ollut viihteen puhutuimpien ihmisten listalla saamatta siitä itselleni mitään muuta kuin haittaa ja harmia. Tottakai huomio sokaisi minut jossain kohtaan ja tein idioottimaisia asioita ja annoin sekavia lausuntoja itsestäni ja muista. Olen saanut niin paljon, mutta olen myös menettänyt niin kovin paljon, Niko tunnustaa.

Niko purkaa myös tunteitaan häntä kohtaan hyökänneitä ihmisiä kohtaan.

– Aivan kuin salama olisi iskenyt minuun ja tajuan miten tyhmä olen ollut. Jatkossa mietin suunnattomasti mitä kirjoitan tänne galleriaan ihmisten luettavaksi.

– Ihmiset hokevat minulle miten sinut tullaan unohtamaan kun uusi kausi on alkanut. Ilmeisen hyvin vielä kuitenkin muistetaan, jos jaksetaan tulla käydä mainostamassa sivuillani miten minut tullaan unohtamaan.

Mies ei aio myöskään kilpailla huomiosta uusien BB-asukkaiden kanssa, vaan uskoo vahvasti siihen, että tulee jäämään julkisuuteen, jos niin on tarkoitettu.

– Tämä elämä on kuitenkin juuri se elämä jota haluan tällä hetkellä elää. Nyt kuitenkin muokkaan sitä vielä hieman jotta se tuntuisi vielä enemmän elämisen arvoiselta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat