BB-Aso tilittää lehdessä: Johanna Tukiainen lähenteli!

Big Brother 2010 -ohjelman voittaja Aso Alanso avautuu 7 päivää -lehden sivuilla vappukeikastaan Johanna Tukiaisen kanssa.

Ason piti juontaa Tukiaisen kanssa Ivalossa vapun aikaan. Mies kertoo, ettei kuitenkaan kestänyt kohuista tutuksi tulleen Johannan seuraa kuin muutamia tunteja, ennen kuin karkasi kesken satojen kilometrien päähän.

– Lapissa ihmiset oli todella ihania, enkä ymmärtänyt Johannan käytöstä ja itsensä tyrkyttämistä ollenkaan. En jaksanut kuunnella sen juttuja, Aso avautuu lehdelle.

Kaksikolla piti olla yhteinen mökki Ivalossa, mutta tähän entinen BB-kisaaja ei suostunut. Ason sanojen mukaan Johanna yritti kuitenkin innokkaasti saada miestä yöpymään kanssaan.

– Johanna yritti koko ajan saada meistä yhteiskuvia. Sanoin, etten halua yhteiskuviin! Sen lisäksi Johanna lähenteli. Ja kun vaihdoin pöytää, hän seurasi perässä, Aso puhkuu.

Puolenyön aikaan Asolla loppui kärsivällisyys. Neljän tunnin Lapinreissun jälkeen mies maksoi paikalliselle nuorukaiselle, joka ajoi entisen BB-kilpailijan 300 kilometrin päähän Leville.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat