Mainos

Baltic Kristinalla jälleen ongelmia

Tallinnan ja Tukholman väliä liikennöivä Baltic Kristina on jälleen saanut vaurioita kovassa merenkäynnissä. Ruotsin radio kertoi tänään, että virolaisen Estline-varustamon autolautta sai vaurioita keulavisiiriinsä sunnuntain vastaisena yönä matkalla Tallinnasta Tukholmaan.

Vaurioista huolimatta alus lähti Tukholmasta aikataulun mukaisesti Tallinnaan, missä keulavisiirin saamat halkeamat tutkittiin ja korjattiin väliaikaisesti.

Ruotsin merenkulkuviranomaiset saivat tiedon Baltic Kristinan vaurioista vasta tiistaina. Ruotsin merenkulkulaitos pääsi silloin tutkimaan aluksen ja määräsi sen liikennöintikieltoon korjauksen ajaksi. Korjaustyöt saatiin valmiiksi jo tiistain kuluessa ja jo saman päivän iltana se pääsi lähtemään kohti Tallinnaa.

Ruotsin merenkulkulaitos arvosteli aluksen miehistöä siitä, ettei se heti ilmoittanut ruotsalaisviranomaisille aluksen vaurioista. Vain kuukausi sitten Baltic Kristina sai keulavaurioita myrskyisellä matkallaan Itämerellä. Aluksen keularakenteet jouduttiin korjaamaan telakalla.
(STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.