Azerbaidzhanin GP:n aika-ajoissa rytisee! Kaksi kuljettajaa ulkona heti alkuun

Azerbaidzhanin GP:n aika-ajot lähtivät melko verkkaisesti liikkeelle, kun kaksi kuljettajaa ajoi seinään heti ensimmäisen osion alkupuolella.

Ensimmäiset punaiset aiheutti Aston Martinin Lance Stroll, joka ajoi seinään radan 15. mutkassa, kun aika-ajoja oli takana vain neljän minuutin verran.

Punaiset liput otettiin ilolla vastaan ainakin Williamsilla, jonka mekaanikot saivat näin lisäaikaa George Russellin auton korjaamiseen.

Ajamista päästiin jatkamaan 11 minuutin siivoustoimenpiteiden jälkeen, mutta kello ehti käydä vain toiset neljä minuuttia, kunnes samaisessa 15. mutkan seinässä oli Alfa Romeon Antonio Giovinazzi.

Italialaiskuljettajan auto saatiin siivottua radalta hieman Strollin autoa nopeammin, ja aika-ajoja päästiin jatkamaan.

Harjoitusten perusteella Stroll olisi voinut taistella sijoituksesta kärkikymmenikössä, Giovinazzi ainakin 15 parhaan joukossa. Nyt kaksikko on ruuduissa 19 ja 20.

Toisen osion loppuvaiheilla seinään ajoi McLarenin Daniel Ricciardo, joka sinetöi samalla oman 13. sijansa. Ricciardo kolhi autonsa kolmosmutkan seinään, kun kellossa oli aikaa vain puolitoista minuuttia, joten toinen osio päätettiin suoraan punaisiin lippuihin.

Video: Antonio Giovinazzi ajaa seinään aika-ajoissa.


Lue myös:

    Uusimmat