Aviomies ylistää hoitajavaimoaan koskettavassa kirjoituksessa: "Hän antaa itsestään sata prosenttia"

Sairaanhoitajan aviomies jakoi Facebookissa liikuttavan kirjoituksen hoitajan arjesta. Love What Matters -sivusto jakoi miehen kirjoituksen ja moni käyttäjä ylisti aviomiehen näkökulmaa.

Amerikkalainen Cole George jakoi Facebookissa tekstin hänen ja hänen vaimonsa arjesta. Colen vaimo työskentelee sairaanhoitajana ja eräänä päivänä Cole havahtui siihen, kuinka arvokasta ja tärkeää työtä hänen vaimonsa tekee.

"Ymmärrät, että tämä työ on hänen kutsumuksensa"

– Hoitajan elämää. Kun nait sairaanhoitajan, menet naimisiin myös hänen työnsä kanssa, Cole kirjoittaa.

– Tulee paljon menetettyjä hetkiä. Iltoja lasten kanssa tai yhteisiä ruokahetkiä. Mutta syvällä sisimmässäsi sinun tulee hyväksyä se. Ymmärrät, että tämä työ on hänen kutsumuksensa. Hänen intohimonsa.

Kun vaimo nukkuu, Cole siivoaa hiljaa talon, tiskaa, tekee ruoan ja pyykkää. Joten kun vaimo herää ennen seuraavaan vuoroon menoa, hänellä on jo valmiiksi puhdas koti ja valmis ruoka odottamassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun vaimoni tulee töistä kotiin, hän kertoo minulle kaiken yövuorostaan. Kaikki hullut asiat, joita yön aikana tapahtui. Riidanhaluiset potilaat, kuolevien potilaiden olon tekemisen mahdollisimman mukavaksi ja omien tunteiden patoamisen, ettei hän tuo niitä kotiin.

Pienilläkin teoilla on väliä

Aamuisin vaimo soittaa Colelle pysyäkseen hereillä, koska hänen yövuoronsa venyvät jälleen ylitöihin.

– Annan hänen puhua. Annan hänen purkautua. Tiedän, että hän on upea äiti, sairaanhoitaja ja vaimo. Hän antaa itsestään sata prosenttia, ja teen itse saman.

Cole kertoo ymmärtävänsä, ettei nuku yksin. Siksi hän petaa aina pedin valmiiksi vaimolleen. Colen mukaan pienillä teoilla on väliä, ja kaikki lasketaan.

– Vaimoni tekee niin paljon töitä 16 tunnin vuoroillaan. Hän menettää aterian, kun jakaa lääkkeitä ja hänen rakkonsa meinaa räjähtää, mutta kierros on tehtävä loppuun. Hän antaa ensin muille tauon, ennen kuin menee itse. Hän etsii kiireessä laukkunsa pohjalta jotain nopeasti suuhun napattavaa.

Samaan aikaan Cole on kotona huolehtimassa heidän neljästä lapsestaan. Cole tekee jo seuraavaksi päiväksi ruoan, ettei hänen vaimonsa tarvitse murehtia sitä.

– Me rakastamme meidän sairaanhoitajaamme, äitiämme, vaimoa ja parasta ystävää. Muista levätä, rakas. Tänään sinun ei tarvitse tehdä kotitöitä. Voidaan tehdä illallista yhdessä. Voin jopa hieroa jalkojasi.

Nike valmisti sairaanhoitajille suunnitellut kengät 0:20

Lue myös:

    Uusimmat