Aviomies pahoinpiteli ja uhkaili, humalainen nainen ajoi miestään pakoon – nyt poliisi pohtii, joutuuko nainen vastuuseen törkeästä rattijuopumuksesta: "Hätä ei lue lakia"

Luumäkeläinen nainen ajoi humalassa autolla karkuun häntä pahoinpidellyttä aviomiestään, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi tiedotteessaan.

55-vuotias luumäkeläinen nainen soitti hätäkeskukseen perjantai-iltana ja kertoi tulleensa miehensä pahoinpitelemäksi. Hän kertoi ajaneensa lyhyen matkan autolla karkuun miestä, joka oli myös uhannut häntä. 

Paikalle tulleen poliisin mukaan naisella oli lieviä pahoinpitelyvammoja ja hänen kerrotaan ajaneen autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Poliisi otti naisen 50-vuotiaan aviopuolison kiinni epäiltynä pahoinpitelystä. Naista puolestaan epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Tiedotteessa poliisi mainitsee, että viranomainen myös pohtii, oliko nainen joutunut hyppäämään auton rattiin pakon edessä, joka poistaisi rikosoikeudellisen vastuun. 

– Kansanomaisesti sanottuna oliko tilanne sellainen mitä kuvaa sananlasku: "Hätä ei lue lakia", poliisi kuvailee tiedotteessaan.

Lue myös:

    Uusimmat