Mainos

Avaa tukkoinen hengitys!

Hengitystieinfektiot ovat yleisimpiä tartuntatauteja sekä aikuisilla että lapsilla. Zinkosan Fresh Mint on hyvän makuinen imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä.

Tyypillisin hengitystieinfektio on flunssa eli nuhakuume, jonka oireita ovat kurkkukipu, nuha, yskä ja lievä kuume. Oireet kestävät yleensä 5 – 10 vuorokautta. 90% flunssista on virusten aiheuttamia. Niihin antibiootit eivät tehoa.

Zinkosan Fresh Mint on hyvän makuinen imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä. Tehoaineina ovat hyvin imeytyvä sinkki sitraattimuodossa, C-vitamiini ja standardoitu pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Mentoli ja freshmint-aromi tuovat raikkaan olon hengitysteihin ja avaavat tukkoista nenää.

Sinkki on soluja suojaava antioksidantti, joka säätelee lähes 200 entsyymin toimintaa; se on tärkeä tekijä tulehdusten ehkäisyssä, se heikentää virusten elinmahdollisuuksia ja vaikuttaa suotuisasti myös ihon kuntoon. C-vitamiini ja sinkki ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta. C-vitamiinia tarvitaan runsaasti muun muassa virus- ja bakteeritulehdussairauksien aikana.

Standardoitu EFLA 956 -pelargonian juuriuute on peräisin Etelä-Afrikassa kasvavasta Pelargonium sidoides DC -kasvista. Uute on vakioitu polyfenoleihin kuuluvan umkaliinin suhteen. Uute sisältää lisäksi proantosyanidiineja, kumariineja ja tanniineja.

Pelargonian juuriuutteen on todettu kliinisissä, satunnaistetuissa plasebokontrolloiduissa kokeissa tukevan fysiologisesti kuntoutumista flunssasta.

Annostus: 1 tabletti 4 kertaa päivässä. Tablettien annetaan liueta hitaasti suussa.

Vuorokausiannos 4 tablettia sisältää sinkkiä 15 mg, C-vitamiinia 75 mg ja pelargonian juuriuutetta 80 mg.

Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Pakkaus: 20 tablettia

MTV3/Helmi

Kuvat: Hankintatukku ja Shutterstock

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.