Auto ajoi katolleen liukkaalta tieltä ja syttyi palamaan Joroisissa – kyydissä kaksi henkilöä: "Tällä kohdalla on ollut aika usein onnettomuuksia"

Henkilöauto ajoi erittäin liukkaissa oloissa tieltä ulos Pohjois-Savon Joroisissa aamupäivällä kello 11 jälkeen, pelastuslaitos tiedottaa. Auto syttyi ulosajossa palamaan.

Autossa olleet kaksi henkilöä pääsivät ulos katolleen pyörähtäneestä ajoneuvosta. He saivat turmassa lieviä vammoja. Pelastuslaitos sai autopalon sammutettua.

Ulosajo tapahtui Viitostiellä noin viisi kilometriä Varkaudesta etelään Joroisten suuntaan. Paikalle hälytettiin pelastusyksiköt Joroisista ja Varkaudesta.

– Palomiehet saivat palon nopeasti hallintaan ja sammutettua. Käänsimme vielä auton renkailleen, ettei ympäristöön valu öljyä tai muuta, päivystävä palomestari Jani Kasanen kertoo STT:lle.

Onnettomuuspaikan kohdalla tie on nelikaistainen, ja pelastuslaitoksen mukaan toinen etelään vievistä kaistoista oli onnettomuuden jälkeen noin puoli tuntia poikki.

Tie oli pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikalla erittäin liukas.

– Tällä kohdalla on ollut aika usein onnettomuuksia. Tiessä on loiva mutka ja pientä kallistusta. Se on liukkaalla petollista, Kasanen sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja