Mainos

Aurinkomatkoilla 700 turistia Thaimaassa - huomiset paluulennot vielä auki

Suomalaisista matkanjärjestäjistä Aurinkomatkoilla on Thaimaassa parhaillaan noin 700 turistia. Kaikki ovat saapumassa kuluvan viikon aikana takaisin. Koska sesonki on lopuillaan, uusia matkaajia ei ole enää lähdössä Suomesta Thaimaahan.

– Ensimmäinen paluulento on huomenna ja toistaiseksi näyttää siltä, että suurta tsunamia ei olisi tulossa, eli lennot voitaisiin hoitaa takaisin normaalisti, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Tuomo Meretniemi sanoo.

Meretniemi korostaa, että mikäli Phuketin lentokenttä on kiinni vielä huomenna, täytyy matkatoimiston alkaa miettiä paluulentoja uudelleen joltain toiselta thaimaalaiselta lentoasemalta.

– Vielä ollaan hälytystilassa, mutta olemme jatkuvasti langat kuumana ulkoministeriöön, ja kaikista kohteista on saatu oppaat kiinni.

Aurinkomatkoilla on paluulentoja myös lauantaille ja sunnuntaille.

Finnmatkoilla reilu 1400 turistia Thaimaassa

Finnmatkat ovat puolestaan olleet yhteydessä matkailijoihinsa tekstiviestein.

– Olemme tiedottaneet tekstiviesteillä kaikkia matkustajiamme, että tällainen maanjäristys on ollut, ja että tsunamivaroitus on voimassa ja kehotettu heitä poistumaan rannoilta, Finnmatkojen tiedottaja Salla Salo kertoo.

Finnamatkoilta Thaimaassa lomailee parhaillaan noin 1330 matkustajaa joista reilut 80 Grabin rannalla.

Tjäreborgilla on Thaimaan Krabissa 110 tilauslennolla oleva matkustajaa ja Phuketin alueelle noin 10 matkustajaa reittilennoilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.