Toim. Kati Nappa
Vieraana tiedottaja Sinikka Saikkonen/Finfood Kotimaiset kananmunat. Ohjelmassa selviää minkälaisia munia ja munatuotteita nykyään saa kaupasta.
1-2 rasiaa herkkusieniä tai n. 1 l suppilovahveroita tai 200 g kypsää kanaa, kinkkua tai savukalaa 
1 sipuli 
tilkka öljyä tai 2-3 viipaletta pekonia 
1 kesäkurpitsa tai parsakaali 
100 g fetajuustoa 
1-2 tl  oreganoa tai timjamia 
mustapippuria myllystä 
ripaus suolaa 
4 tuoretta kananmunaa 
persiljaa
1. Viipaloi herkkusienet tai silppua suppilovahverot. Haihduta ylimääräinen neste pois. 
2. Kuullota hienonnettu sipuli  öljyssä tai silputussa pekonissa. 
3. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja lisää sipulin joukkoon. Paista hetki ja lisää myös sienet. Jos käytät parsakaalia, höyrytä se kovankypsäksi, jäähdytä kylmässä vedessä (väri säilyy kauniina) ja paloittele pieneksi ennen pannulle lisäämistä. 
4. Mausta seos hyvin ja murusta sekaan fetajuusto. 
5. Sipaise annosvuoat tai esim. pienet uuninkestävät syvät lautaset margariinilla. 
6. Jaa kasvisseos vuokiin. 
7. Riko munat varovasti yksitellen lasiin ja kumoa kasvisten keskelle ehjänä. 
8. Kypsennä 200 asteessa uunipellin päällä 6-10 minuuttia eli kunnes valkuainen on hyytynyt, mutta keltuainen vielä juokseva. Ripottele päälle mustapippuria ja persiljaa ja kiidätä annokset pöytään sopivien lautasten päällä. 
9. Tarjoa lisäkkeeksi värikästä salaattia ja hyvää leipää.