Mainos

Atria ulkoistaa pizzatuotannon

Atria aikoo ulkoistaa pizzan tuotannon keskisuomalaiselle Jämsän Elonen -leipomolle. Asiasta on tehty esisopimus ja pizzojen tuotannon Jämsässä on määrä alkaa ensi syksynä. Atria- ja Dukes -merkkisten pizzojen markkinoinnin ja myynnin Atria hoitaa edelleen itse.

Atria kertoi jo helmikuussa, että se aikoo siirtää alihankkijoille sellaisia tuotteitaan, joiden tekeminen on sinänsä kannattavaa, mutta kysyntä kappalemääräisesti pientä. Pizzatuotannon ulkoistuksen vuoksi Atriassa aloitetaan 21 henkilöä koskevat yt-neuvottelut, joissa heille pyritään löytämään töitä muualta konsernista.

Atrian vähittäiskaupan markkinaosuus tuorepizzoissa oli viime vuonna noin 17 prosenttia, eli pizzoja meni kaupaksi noin 2,1 miljoonaa kiloa. Atria odottaa Jämsän Elosen kanssa tehtävän yhteistyön tuovan lisäpotkua sekä tuotekehitykseen että tuotannon osaamiseen.

Jämsän Elonen kuuluu Elosen Konditoria -konserniin, joka pyörittää leipomon lisäksi kolmea kahvilaravintolaa. Työntekijöitä Elosella on yhteensä noin 110 ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin 8,5 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.