Asuntomessuviinit saapuivat Heinolan Alkoon

Heinolan asuntomessujen omalla etiketillä varustetut Pikkukaupungin punaviini ja valkoviini ovat tulleet myyntiin Heinolan Alkoon. Viinipullot on varustettu omalla etiketillä, jonka taustalla näkyy Heinolan taidemuseon rakennus.

Pikkukaupungin valkoviini ja punaviini ovat kesäisen keveitä

Pikkukaupungin punaviini on tehty rypälelajikkeista Cinsault (55%) ja Pinotage (45%). Viini on väriltään syvän punainen. Sen tuoksu on marjaisa ja hieman tervainen. Maultaan viini on pehmeä, keskitäyteläinen ja hieman paahteinen.Rypäleet ovat kasvaneet Länsi-Kapmaassa Etelä-Afrikan länsiosassa. Viini sopii monien liharuokien kanssa, esim. lampaan kyljysten tai hirvihöystön kanssa. Viinin seuraksi sopivat hyvin myös puolikovat ja hieman kypsytetyt juustot.

Pikkukaupungin valkoviini Sauvignon Blanc on maultaan raikas, herukkainen ja kuiva sekä lievästi hapokas. Rypäleet ovat kasvaneet Etelä-Afrikassa Robertsonin viinialueella, joka kuuluu Western Cape'n alueeseen. Kuiva ja raikas viini on luonteeltaan ateriaviini, joka sopii äyriäisten ja rapujen sekä raikkaitten salaattien kanssa. Se on myös oiva aperitiivi.

Messuviinien hinnat ovat hieman päälle 6 euroa pullo. Messuetiketillä varustettuja viinejä on saatavana vain Heinolan Alkoissa, Citymarketin ja keskustan liikkeissä.

Kaupungin kustannus messuviinistä rajoittuu etiketin suunnitteluun. Viiniä on myynnissä kevään ja kesän ajan. Asuntomessuviinejä tarjotaan myös kaupungin isännöimissä tilaisuuksissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja