Asunto Turkista helposti ja turvallisesti

Moni suomalainen on löytänyt mieleisensä asunnon Turkin Alanyasta. Kiinteistön ostaminen on helppoa ja turvallista, ja ostoprosessin aikana palvelun saa suomenkielellä, alusta loppuun.

Heti kun suomalaiset saivat ostoluvan Turkkiin, vuonna 2003, Espoo Housing aloitti asuntokaupan Turkin Alanyassa. Tätä ennen muutama suomalainen oli ostanut Turkin ministeriön luvalla asunnon omaan käyttöön.

– Ensimmäiset vuodet myimme pääasiassa Alanyan Mahmutlarista, jonne alkoi tulla paljon ulkomaalaisia, koska sinne tehtiin uusia hienoja kerrostaloasuntoja laajoine puutarha-alueineen. Pian sieltä alkoi löytyä belgialaisia, hollantilaisia, norjalaisia, tanskalaisia, englantilaisia ja tietysti suomalaisia satamäärin, kertoo Pekka Kuivalainen Turkki Housing Oy:stä.

Nyt kiinteistövälitys on eriytetty Turkki Housingin nimiin ja siten hoitaa Turkin asuntojen kaupan. Turkki Housing Oy jatkaa Espoo Housingin viitoittamaa tietä keskittyen Turkin Alanyan ja Siden sekä Belekin asuntoihin.

– Yksi suosituimmista Alanyan paikoista on viehättävä Olive City, kertoo Kuivalainen.

Ostajan ei kannata pelätä ostoprosessin vaikeutta tai sen turvallisuutta. Kiinteistönvälitys hoidetaan suomalaisen kiinteistönvälittäjäasetuksen mukaisesti noudattaen hyvää kiinteistönvälitys tapaa. Lisäksi palvelun saa alusta loppuun suomenkielellä.

Kaikille jotain

20 vuoden kiinteistövälitys kokemuksella, ja Turkin kaupasta kahdeksan vuoden kokemuksella Kuivalainen vakuuttaa, että vaativimmatkin asiakkaat löytävät mieleisensä Turkki Housingin vaihtoehdoista. Tällä hetkellä heillä on myytävänä yli tuhat huoneistoa Alanyan alueella, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa.

– Jokaiselle löytyy varmasti omien vaatimuksien mukainen asunto, niin perheelle kuin sijoittajalle. Turkin Alanya tarjoaa takuuvarmasti 300 aurinkoista päivää vuodessa, idän eksotiikkaa välimeren rannalla, kuvailee Kuivalainen.

Turkki Housing järjestää kevään aikana tutustumismatkoja Alanyaan. Neljän-kuuden päivän matka maksaa 290 euroa. Matkan aikana esitellään rakentajien myynnissä olevia hienoja kohteita.

Lue lisää Turkki Housingin kotisivuilta.

Katso Jokodissa myynnissä olevat Tukin kohteet.

MTV3/Johanna Teivainen

Kuvat: Turkki Housing

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja