Ässät tekee totaalisen muutoksen päävalmentajien palkkaukseen

Mikko Juusela kertoo Porin Ässien tilanteesta 2:18

Myrskyn silmässä ollut jääkiekon SM-liigaseura Porin Ässät tekee radikaalin muutoksen päävalmentajiensa palkkaukseen. 

Muutoksen taustalla on Ässien uusi strategia, jonka ytimessä ovat pitkäjänteisyys ja yksilökeskeisyys.

– Meidän uusi strategiamme ulottuu C-junioreista liigakiekkoon asti. Lähtökohtana on, että meillä on yksi punainen lanka, jota me viemme läpi koko organisaation. Se kehittyy yksilökeskeiseen valmennukseen, yksilöiden kehittämiseen. Jos yksilöt voivat hyvin, joukkue voi hyvin ja koko seura voi hyvin, Ässien hallituksen puheenjohtaja Mikko Juusela kertoo MTV Sportille. 

Ässien on jatkossa tarkoitus vähentää veivaamista ja palkata päävalmentajat seuran strategia etusijalla.

– Pitkäjänteisyyttä on varmaan aina haluttu tehdä, mutta seuraan on aina palkattu päävalmentaja, jolle on annettu kaikki valta lähteä viemään omaa malliaan eteenpäin. Jatkossa kun me palkkaamme päävalmentajia, he sitoutuvat jo etukäteen meidän malliimme, tähän pitkäjänteiseen työhön, Juusela linjaa.

Ässät vahvisti tänään, että päävalmentaja Mikael Kotkaniemi on erotettu tehtävistään ja hänen paikkansa ottaa Pasi Kaukoranta. Lisäksi Ässät kertoi, että Jari Pasanen ottaa päävalmentajan vastuun tämän kauden jälkeen 1+1-vuotisella sopimuksella ja että seura on loppusuoralla päävalmentajaneuvotteluissa kausiksi 2021–22 ja 2022–23. Kyseinen valmentaja kerrotaan vasta keväällä 2021.

Aikooko liigajumbona oleva Ässät lähteä tyhjennysmyynteihin? Entä miltä seuran talous näyttää? Katso koko Juuselan haastattelu ylälaidan videolta.

​​​​​​​Alla Ässien vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtisen ja uuden päävalmentajan Pasi Kaukorannan kommentit.

Ässät uudisti organisaatiotaan – tästä on kyse 4:40

Pasi Kaukoranta: Tässä lähipäivinä tuli puhelu 1:55

Lue myös:

    Uusimmat