Asiantuntijoiden vinkit: Näin valitset täydellisen asun jouluksi

Useimmat juhlivat joulua ainakin hitusen arvokkaammissa asuissa, kuin mihin arkena on totuttu sonnustautumaan. Muotiguru Nina Garcia kertoi vinkkejä häikäisevän asun valitsemiseksi.

Muotiguru Nina Garcia jakoi vinkkinsä tyylikkään asun löytämiseksi jouluksi. Myös muodin pioneeri Coco Chanel on paljastanut omat niksinsä hillityn hienostuneen tyylin löytämiseksi.

Marie Claire -lehden muotipuolen johtaja Nina Garcia muistuttaa, että tämän joulun ykköshankinta on kimaltava asu. Garcia painottaa kuitenkin joulupyhien asuvalinnan mukavuuden tärkeyttä.

– Minun vinkkini joulupyhiä varten on se, että jos tunnet olosi mukavaksi kimalteessa ja kiilteessä, niin pukeudu niihin! Garcia neuvoo.

Kimaltavia vaatteita käytettäessä on oltava erityisen tarkkana sen kanssa, ettei asukokonaisuus ole liioiteltu. Garcia muistelee kuuluisan Coco Chanelin neuvoa sen varmistamiseksi, ettei asukokonaisuudessa tapahtu liikaa.

– Coco Chanel on jakanut tästä aiheesta viisauksiaan. Hän neuvoi pysähtymään peilin eteen ennen uloslähtöä ja riisumaan aina yhden korun, Garcia kertoo.

Garciakin pitää äärimmäisen tärkeänä sitä, ettei joulupyhien tyyliin ahdeta liikaa yksityiskohtia.

– Jos epäilet, että jokin asussasi on liikaa, se todennäköisesti myös on sitä, Garcia neuvoo.

MTV3/Helmi

Lähde: People

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja