Kuvat: Asema-aukion pahoinpitelystä epäilty on vangittu – kiistää osallisuutensa tekoon

Helsingin Asema-aukiolla tapahtuneesta pahoinpitelystä epäilty Jesse Eppu Oskari Torniainen on vangittu. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä. Juttua käsiteltiin aamulla Helsingin käräjäoikeudessa suljetuin ovin.

Tutkinnanjohtajan mukaan Torniainen kiistää olleensa osallinen tekoon.

Torniaista syytetään pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Hänen kerrotaan olleen kuulusteluissa vähäpuheinen.

Suljettua käsittelyä pyysi epäilty. Poliisille olisi käynyt asian käsittely yleisön läsnäollessa.

Paikalla runsaasti mediaa

Käräjäoikeudessa olevan MTV Uutisten toimittaja Pekka Lehtisen mukaan tuomiota odotti salin ovien ulkopuolella runsaasti median edustajia.  

Epälty pahoinpitely tapahtui 10. syyskuuta Suomen Vastarintaliikkeen mielenosoituksen aikana Helsingin Rautatieasemalla.

28-vuotiasta miestä potkaistiin rintaan. Mies kaatui ja löi päänsä. Hän kuoli vammoihinsa sairaalassa viime viikon perjantaina sen jälkeen, kun hänet oli ensin kotiutettu edellisenä päivänä.

Rikoksista epäilty on vuonna 1990 syntynyt mies, joka on keskeinen ja näkyvä toimija uusnatsistisessa Vastarintaliikkeessä. Hänellä on kontollaan useita aiempia väkivallantekoja, joista hänelle on tuomittu sekä ehdollista että ehdotonta vankeutta. 

Aseman pahoinpitelystä epäilty potkaisi uhria rintaan 2:03

Lue myös:

    Uusimmat