Arisa, 13, teki historiaa järisyttävällä tempulla – lajilegenda Tony Hawk innostui tästä suorituksesta

13-vuotias Arisa Trew on ensimmäinen nainen, joka tekee 720-asteen pyörimistempun skeittauksen halfpipessa kilpailuolosuhteissa. Trew'n temppu nähtiin lajilegenda Tony Hawkin Vert Alert -kilpailussa. 

55-vuotias Hawk teki 38 vuotta sitten 720-tempun ensimmäisenä koskaan ja nyt hän pääsi todistamaan, kun vasta 13-vuotias Trew teki saman suorituksen hänen nenänsä edessä. Hawk oli ennen kilpailua antanut vinkkejä Trewille ja hänen vastustajalleen 16-vuotiaalle Lilly Stoephasiukselle. Trew veti kisassa pidemmän korren.

– En voi ymmärtää, että tein ensimmäisen 720:eni! Ja että olen ensimmäinen nainen, joka tekee sen kilpailuolosuhteissa, kiitos kaikille, ketkä auttoivat minua suoriutumaan siitä, Trew kirjoitti Instagramissa.

– Mikä mahtava kokemus Arisa Trewin kanssa, kun hän suoriutui kisassa 720:sta. Tiesimme, että se tapahtuisi pian, mutta emme odottaneet, että se tapahtuisi maailmannäyttämöllä, vaan kotirampillamme Australiassa. Arisalla on uskomaton mielenlaatu ja tahdonvoima onnistumiseen. Miten mahtava käsikirjoitus, että kaksi parasta kohtaavat ja tulee onnistuminen 720:ssa tempun keksijän edessä, Trewin valmentaja Trev Ward kirjoitti Instagramissa.

Katso alta Arisa Trew'n suoritus ja Tony Hawkin innostuminen.

Lue myös:

    Uusimmat