Antti Pennanen lataa suorat sanat Jukka Jalosesta ja Leijonat-pestistä – "Vaikea niihin on hypätä..."

Leijonien uusi päävalmentaja Antti Pennanen hyppää Jukka Jalosen saappaisiin: "Niihin on vaikea hypätä" 1:58
Leijonien uusi päävalmentaja Antti Pennanen hyppää Jukka Jalosen saappaisiin: "Niihin on vaikea hypätä"

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen tuore päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi uutta tehtäväänsä MTV:n SuomiAreena-tapahtumassa Porissa.

Pennanen nimettiin Leijonien uudeksi päävalmentajaksi jo viime syksynä. Hän perii nyt Suomen menestysluotsin Jukka Jalosen paikan.

Pennasen tulikaste tapahtuu marraskuun Euro Hockey Tour -turnauksessa Helsingissä (7.–10.11.). Pennaselta kysyttiin MTV:n SuomiAreena-tapahtumassa, että tunteeko hän paineita tai jännitystä uuden pestinsä osalta?

– Varmasti sitten, kun syksyn ensimmäiset pelit lähestyvät, niin varmaan silloin tulee paineita ja jännittää. Niin sen kuuluukin olla, Pennanen huikkasi.

Pennanen jakaa arvostusta hänen edeltäjänsä Jalosen suuntaan. Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue eli Leijonat voitti Jalosen tuoreen valmennuspestin aikana kaksi maailmanmestaruutta (2019 ja 2022) ja yhden olympiakullan (2022).

– Me kaikki tiedämme, kuinka erinomainen valmentaja hän on, Pennanen ylistää Jalosta, jatkaen:.

– Arvostan häntä kovasti. Samaan aikaan: vaikea niihin saappaisiin on hypätä. Sen takia kannattaa luoda ihan omat saappaat ja rakentaa niitä. Yritän tehdä tästä omannäköisen tarinan, Pennanen totesi.

Lisää aiheesta jutun yläreunan videolta.

Pennasen koko haastattelu SuomiAreenasta: 

Leijonien uusi päävalmentaja – kuka olet, Antti Pennanen?

Lue myös:

    Uusimmat