Anthony Joshualle ja Deontay Wilderille uhonnut brittijätti yllättävissä vaikeuksissa – uran suurin ottelupaino näkyi

Nyrkkeilyn brittitähti Dillian Whyte voitti puolalaisen Mariusz Wachin pisteillä raskaan sarjan ottelussa Saudi-Arabian Diriyahissa lauantaina, mutta MM-kehään mielivän Whyten esitys jäi valjuksi.

Tuomarien pisteet merkittiin Whytelle 98-93, 97-93 ja 97-93. Wach, 39, aiheutti kuitenkin isoja ongelmia Whytelle, ja sai britin hoippumaan 8. erässä. 

– En ollut omalla tasollani tänään. Tulin otteluun hieman ylipainoisena, ja viime kuukaudet ovat olleet minulle vaikeita, Whyte kommentoi Sky Sportsille viitaten dopingepäselvyyksiin, jotka poistuivat negatiivisen B-näytteen myötä.  

Whyte on puhunut moneen otteeseen siitä, että hän ansaitsisi mahdollisuuden MM-kehässä. Hän on haastanut julkisesti muun muassa Anthony Joshuaa ja Deontay WIlderia. Tuorein esitys ei välttämättä nostanut hänen osakkeitaan.

Uran suurin ottelupaino, 123 kiloa, näkyi, sillä urallaan laskusuunnassa oleva Wach oli hänelle todellinen haaste. Whyte painoi noin 12 kiloa enemmän kuin Dereck Chisora -uusinnassa vuosi sitten.  

Otteluillan päättävä näytös käydään Andy Ruiz juniorin ja Anthony Joshuan välillä raskaassa sarjassa. Panoksena on Ruizin neljä MM-vyötä, jotka hän ryösti Joshualta tyrmäysvoitolla kesäkuussa.   

Lue myös:

    Uusimmat