Ansku Bergström ei ole mukana tulevalla TTK-kaudella – kertoo somessa syyn

Ansku Bergström ja Elina Gustafsson Elinan lapsuusmaisemissa 6:36
Ansku Bergström löysi rakkauden TTK-oppilaastaan Elina Gustafssonista

Ansku Bergström ei ole mukana tulevalla Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella.

Tanssinopettaja Ansku Bergström kisasi viime kaudella Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa yhdessä uutisankkuri Jaakko Loikkasen. Kun syksyllä starttaavan 16. TTK-kauden tähtitanssijat julkaistiin viime maanantaina, moni kiinnitti huomiota, ettei Bergström ole enää mukana. 

Hän kertoo saaneensa sosiaalisessa mediassa kyselyitä, miksi ei ole mukana tulevalla TTK-kaudella. Hän päätti avata seuraajilleen syitä. 

Jos ei jostain uskalla päästää irti niin sitten ei voi antaa uusille kivoille jutuille tilaa, hän aloittaa julkaisunsa. 

– Haluan enemmän omaa vapaa-aikaa, aikaa omalle treenille ja panostaa omaan hyvinvointiin ja aikaa omille oppilaille. Olen mukana syksyllä Jarkko Tamminen show’ssa niin ajattelin, että se on ihan tarpeeksi syksyyn. Haluan, että minulla on aikaa myös läheisilleni, koska täällä aika on arvokasta. Seikkailut jatkuu ja huikeat tsempit kaikille kollegoille, jotka lähditte mukaan, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tulevalla TTK-kaudella opettajina nähdään yhteensä 11 tanssinopettajaa: Saana Akiola, Katri Mäkinen, Kerttu Nieminen, Anssi Heikkilä, Sami Helenius,Marko Keränen, Matti Puro, opettajaksi palaavat Claudia Ketonen ja Kia Lehmuskoski sekä uusina opettajina TTK-parketilla debytoivat Henri Tanner ja Valtteri Palin

Uudet tähtioppilaat paljastetaan torstaina 10. elokuuta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. tuotantokauden lehdistötilaisuudessa ja MTV Uutiset Livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa syyskuussa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat