Annimari Korte avautuu häneen kohdistuvista mielikuvista: "Minut ymmärretään väärin"

14:02
Videolla Annimari Kortteen haastattelu kokonaisuudessaan.

MTV Uutiset Livessä vieraillut Annimari Korte on Suomen seuratuimpia, ellei seuratuin urheilija tällä hetkellä. Korte kertoi, mitä hän ajattelee hänestä itsestään luoduista mielikuvista.

Suomalaisaituri on seurattu henkilö sosiaalisessa mediassa. Twitterissä seuraajia on vajaat 12000 ja Instagramissa reilut 47000. Korte uskoo, että ihmisten mielikuvat hänestä ovat jakautuneet.

– Jos minua seuraa esimerkiksi Instagramissa, niin saattaa olla erilainen kuva, kun jos seuraa jossain muualla, Korte toteaa.

Korte kuvailee itseään iloiseksi, määrätietoiseksi ja päättäväiseksi henkilöksi. Tämä puoli hänestä on välittynyt osalle ihmisistä, mutta toisen puolen mielikuvista Korte ei ole täysin varma. Hän löytää kuitenkin tekijän, jolla saattaa olla vaikutusta mielikuvaan hänestä.

– Olen omasta mielestäni sarkastinen. Usein, jos sanon jonkun vitsin, niin se saatetaan ymmärtää väärin, Korte sanoo.

Hän on osallistunut aktiivisesti sosiaalisessa mediassa käytävään keskusteluun eri aiheista, mutta se ei Kortteen mukaan ole ollut tarkoituksellista.

– Ei se sinänsä ole tietoinen valinta. Jos haluan sanoa jotain, niin silloin sanon. En mieti, että pitäisikö näin tehdä vai ei. Haluan olla mahdollisimman rehellinen ja yritän tehdä niin kaikkialle, Korte kertoo.

Korte uskoo, että suurin osa yleisöstä hyväksyy urheilijan oikeuden kertoa oman mielipiteensä.

– Sellaisia ihmisiä on tietenkin olemassa, jotka ajattelevat, että urheilijan pitäisi keskittyä vain urheiluun. Mielestäni urheilijana voi vaikuttaa paljon asioihin, Korte sanoo.

Korte on seuraavan kerran radalla tiistaina, kun vuorossa on Paavo Nurmi Games. Yleisurheilun huippuviikon täydentää ensi viikonlopun Kalevan kisat.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja