Mainos

Angry Birds -fanitus näkyy pian USA:n vauvanvaatteissa asti

Suomalaisen Rovio-peliyhtiön kehittämän Angry Birds -pelin oheistuotteet ovat nyt kova sana ympäri maailmaa. Uutiskanava CNN kertoo pienestä Seattlessa sijaitsevasta yhtiöstä, joka sai lisenssin alkaa valmistaa vauvoille suunnattuja Angry Birds-tuotteita.

SwaddleDesigns sinetöi sopimuksen vauvatuotteiden valmistuksesta Rovio Entertainmentin kanssa viime vuonna ja tässä kuussa yhtiön tuotantolinjoilta alkaa rullata Angry Birds -logolla varustettuja vauvanvaatteita.

- Vähittäiskauppiaiden innostus on ollut valtavaa. On kunnia tehdä työtä tuotemerkille, jonka fanimäärä on niin laaja, toteaa SwaddleDesignsin perustaja Jeff Damir.

Angry Birds -peliä on ladattu yli viisisataamiljoonaa kertaa. Peli oheistuoteliiketoimintaan kuuluu mm. t-paitoja ja leluja, joiden kokonaisarvo saattaa ylittää jo miljardin dollarin rajan.

Jeff Damir uskoo Angry Birds -vauvanvaatteiden vauhdittavan yhtiönsä toimintaa.

- Tämä on meille valtava mahdollisuus. Suuruusluokkaa on vaikeata arvioida etukäteen, koska pelin fanit eivät välttämättä tule automaattisesti miettineeksi Angry Birds -vauvantuotteita, Damir toteaa.

Kunnia Damirin Angry Birds -liikeideasta kuuluu osittain perheen 10-vuotiaalle tyttärelle.

- Kuulin ensimmäistä kertaa Angry Birdsistä, kun tyttäremme pelasi sitä iPad -tabletkoneellamme.

Damir kertoo ottaneensa Rovioon yhteyttä vuoden 2010 loppupuolella ja esitteli ideansa vauvanvaatemallistosta.

- He kertoivat minulle, että ajoitukseni on loistava, koska Rovio pohti tuolloin juuri Angry Birds -tuotemerkin laajentamista lastentuotteisiin.

Damir lähetti Rovion tarkasteltavaksi SwaddleDesignsin tuotteita ja sai hankituksi himoitun sopimuksen.

- SwaddleDesigns näytti meille erittäin hyvälaatuisia tuotteita verrattuna muihin ehdokkaisiin, kertoo Rovion tuotekehityspäällikkö Ville Heijari CNN:lle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.