Anette on Olet mitä syöt -ohjelman uusi juontaja

Huhtikuussa Maikkarille palaavaa Olet mitä syöt -ohjelmaa luotsaa tulevissa jaksoissa uusi juontaja, ravitsemusterapeutti Anette Palssa.

Olet mitä syöt pureutuu tuttuun tapaan tiukalla, mutta kannustavalla ja lämpimän humoristisella otteella suomalaisten ongelmasyöpöttelyyn. Ohjelman juontajana nähdään nyt MTV3:n Keventäjät-verkkopalvelusta tuttu ravitsemusterapeutti Anette Palssa, joka on toiminut aikaisemmin myös Suurin pudottaja -ohjelman ravitsemusterapeuttina.

- Pureudumme nyt syvälle niihin syihin, mitkä pistävät ihmisen syömään epäterveellisesti ilta illan jälkeen. Tiedon saannista ruokailutottumukset eivät yleensä ole kiinni. Onnistuakseen painonpudotuksessa on tärkeää pohtia tarkkaan omia motiiveja ja tavoitteita, Anette sanoo.

Suosittu sarja pitenee nyt tunnin mittaiseksi, niinpä katsojat ja osallistujat saavat ohjelmasta entistä enemmän irti.

Olet mitä syöt -juontajana kahdella ensimmäisellä kaudella nähty Hanna Partanen antaa ohjelman hyvillä mielin Anetten käsiin.

- Elämäni on tällä hetkellä todella hetkistä. Luennoin ympäri Suomea, pidän vastaanottoa ja konsultoin eri yrityksiä ravitsemusasioissa. Luotan Anetten rautaiseen ammattitaitoon täydellisesti, joten ohjelma jää varmasti hyviin käsiin, Hanna toteaa.

Myös julkkikset laihduttajina

Olet mitä syöt -sarjan jaksoissa seurataan, miten ylipainoiset ja epäterveellisesti syövät suomalaiset naiset, miehet, pariskunnat ja perheet onnistuvat muuttamaan elämänsä kahdeksan viikon aikana.

Yksi aloittaa aamunsa suklaapatukalla jo sängyssä, toinen elää päivät pelkällä kahvilla ja kolmas tankkaa iltaisin kuin karhu ennen talviunille vetäytymistä. Kymmenen osallistujan joukossa nähdään nyt ensimmäisen kerran myös kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä: laulaja Kojo ja Suurin pudottaja -ohjelman ensimmäisen kauden juontajana nähty, nykyään musiikkibisneksessä vaikuttava Eeva Jaakonmaa.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla perjantaisin 11.4. alkaen aina kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat